Antonia ft. Erik Frank – Matame (videoclip nou)

Written by on decembrie 1, 2018

ANTONIA a lansat videoclipul single-ului “Matame” in colaborare cu Erik Frank

Piesa “Matame” a fost compusa de Marius Dia, Alex Parker, Erik Frank (toti trei sunt compozitori si producatori DeMoga Music), Olivia Addams si produsa de Alex Parker si Marius Dia.
Videoclipul de la “Matame” a fost filmat si regizat de NGM Creative (Bogdan Paun regizor si Alexandru Muresan DoP), productie video Loops Production.

“Clipul de la “Matame” este fix pe placul meu, ma caracterizeaza mult combinatia intre sexy si funny. Este reteta fatala pentru mine! Mi-am dorit foarte mult un videoclip de acest gen, sa ma exprim cum vreau si sa schimb multe tinute. NGM Creative si Loops Production m-au ajutat sa fac asta, sunt foarte talentati si consider ca avem chimie. Iar Erik a fost the right touch of spice cu prezenta lui naturala si cool” –  ANTONIA

“Matame” a fost filmat la Suter Palace Heritage Hotel, cel mai luxos boutique hotel, construit la inceputul secolului XX de catre arhitectul Adolf Gustav Suter care include 14 camere si 3 apartamente amenajate in stil diferit, dar pastrand stilul autentic al palatului.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track
Title
Artist