B.U.G. Mafia – Cad Lanturi (piesa noua)

Written by on septembrie 16, 2018

B.U.G. Mafia lovește în sistemul politic lansând o piesă cu versuri acide, intitulată „Cad Lanțuri„. Trupa ne amintește că avem dreptul la libertatea de exprimare și că uneori trebuie să lupți pentru ce-i al tău.

Fără a da nume, B.U.G. Mafia așterne pe hârtie realități cotidiene ale vieții sociale și politice.

”Legi la comandă, reguli pentru mase, // Taxe gândite să ne-organizeze-n clase…
M-am prins devreme că totu-i aranjat, // Unii pe iahturi, baie de bani, restu’ se zbat și înoată-n căcat…”

Cad Lanturi” are muzica scrisă și produsă de Tata Vlad. Textul este semnat de Caddillac , Tata Vlad și Uzzi, piesa fiind înregistrată la Ines Sunet & Video Studio B.

Anul trecut, B.U.G. Mafia a susținut un concert-eveniment la Arenele Romane: “Românie, fă gălăgie”. Concertul a fost dedicat în totalitate fanilor, cea mai activă și implicată comunitate din industria muzicală.

Potrivit cifrelor record de vânzări și audiență, B.U.G. Mafia este la acest moment nu doar unul dintre cele mai iubite branduri muzicale autohtone, ci și unul dintre cele mai de succes nume din muzica hip-hop europeană, trupa înroland o adevărată “armată” de fani în spațiul online: canalul de pe YouTube are în prezent peste un milion de abonați, iar pagina de pe Facebook peste un milion 300 de mii de utilizatori.

Fondată în 1993  B.U.G. Mafia a reprezentat încă de la început un fenomen cu impact major asupra muzicii și societății românești. Trupa s-a impus rapid în industria muzicală autohtonă, reușind să-și reconfirme statutul cu fiecare produs de succes: 10 albume de studio, 2 materiale best-of (alaturi de un DVD), 6 maxi-single-uri, 13 videoclipuri și vânzări de peste un milion 150 de mii de unitati fizice în perioada 1995 – 2009, o adevărată performanță nu doar pentru piața locală.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track
Title
Artist