Cele mai erotice videoclipuri din istoria muzicala

Written by on septembrie 24, 2018

De-a lungul istoriei, nuditatea a fost privită atât ca pe o formă de artă, dar şi ca o manifestare care contravine moralului societăţii. În multe dintre videoclipuri, artişti cunoscuţi precum Madonna, Justin Timberlake, Duran Duran şi Rammstein s-au folosit de nuditate pentru a „condimenta“ şi mai mult povestea.

VENGABOYS – 2 BRAZIL

Acest cântec trebuia să fie imnul oficial al Cupei de Fotbal, dar a sfârșit prin a sărbători diversitatea sânilor pe glob. Dacă nu se vede sfârcul, înseamnă că e decent, nu?

DYE FT. EGYPTIAN LOVER – SHE’S BAD

Acest clip e o întâlnire sexuală complet explicită. În orice caz, pudicii n-au putut să-l raporteze, pentru că siluetele umane nu au sfârcuri sau piele, ci sunt cenzurate cu imagini de pe Discovery Channel. Pornografie deghizată ca educație sexuală.

BENNY BENASSI – SATISFACTION

Piesa asta iti aduce aminte de adolescența … Dar totuși, videoclipul are meritul lui: a dat startul unui val de videoclipuri sexuale din ultimul deceniu. Benny Benassi e considerat cel mai mare vizionar al esteticii vizuale din istoria muzicii electronice. Sau cel puțin așa se spune.

ALIZEÉ – JEN AI MARRE

Wikipedia zice așa: „În acest videoclip, Alizeé e blocată între niște pereți de sticlă. Se bucură de apă, după care sparge geamul, pentru că nu mai suportă situația. ” Nu înțelegem ce înseamnă asta. Pentru noi, videoclipul e doar o scuză ca Alizeé să ne arate sânii uzi.

MADONNA – JUSTIFY MY LOVE

Poate îți zici că toate videoclipurile Madonnei sunt sexuale, dar ăsta le întrece pe toate. Regina popului e în mijlocul unei orgii masochiste/voyeuriste cu travestiți. O bijuterie.

The Weeknd – Earned it

Single-ul face parte din coloana sonoră a celui mai controversat film din 2015 – „Fifty Shades of Grey”. Solistul a spus despre piesă şi film că ar fi o „combinaţie din rai” şi chiar aşa fost, deoarece melodia a fost unul dintre hiturile anului, iar popularitatea producţiei cinematografice l-a ajutat pe artist. Tehnicile BDSM şi femeile îmbrăcate sumar sunt condimentele videoclipului „Earned it”.

Carla’s Dreams – Sub Pielea Mea – #eroina

Acest videoclip a intrat rapid in atentia celor de la CNA, considerând că trupa Carla’s Dreams face trimitere atat la consumul de droguri cat si vizualul ce a acumulat o serie de reclamaţii primite care vizau imaginile cu conţinut erotic.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Continue reading

Current track
Title
Artist