Grasu XXL x Guess Who – Sus (videoclip nou)

Written by on ianuarie 30, 2019

Grasu XXL si Guess Who au lansat clipul piesei “Sus”

Okapi Sound & Universal Music România prezinta cel mai recent videoclip al unei piese de pe albumul-colaborare Grasu XXL si Guess Who.

In toamna anului trecut, Grasu XXL si Guess Who au lansat primul material in colaborare. “In Labirint” contine 12 piese si un singur featuring pentru piesa “Spune-mi Tot” (feat. Feli).

Pe 12 octombrie, Grasu XXL si Guess Who au sustinut concertul de lansare din Bucuresti, la Arenele Romane, eveniment sold-out, in cadrul caruia s-a filmat videoclipul piesei “Sus”, una dintre cele mai ascultate piese de pe material. Clipul a fost realizat de Good Stuff si Silviu Craciun (D.O.P.).

In luna februarie, Grasu XXL si Guess Who vor sustine cinci concerte de lansare “In Labirint”, de data aceasta la Iasi (Fratelli Club, 1 februarie), Suceava (Versus Club, 2 februarie), Cluj-Napoca (Euphoria Music Hall, 8 februarie), Brasov (Kruhnen Musik Halle, 9 februarie) si Constanta (IQ Pub, 15 februarie).

Albumul “In Labirint” este primul material lansat in formula Grasu XXL x Guess Who si este disponibil pe toate platformele de streaming si download, cat si in format fizic: CD, vinyl si caseta.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track
Title
Artist