Lady Gaga, premiată cu Oscar pentru piesa „Shallow”

Written by on februarie 26, 2019

Daca ai un vis,lupta pentru el”

Piesa „Shallow„, compusă de Lady Gaga împreună cu Mark Ronson, Anthony Rossomando și Andrew Wyatt, a fost premiată cu Oscar în categoria „Cea mai bună piesă originală”. În filmul „A Star is Born”, artista interpretează această melodie alături de Bradley Cooper.

Lady Gaga a trăit duminică seară visul oricărui artist – cântăreața a primit premiul Oscar în categoria „Cea mai bună piesă originală” pentru piesa „Shallow„, de pe coloana sonoră a filmului „A Star Is Born

Artista a strălucit la propriu, de la rochia neagră, de inspirație Audrey Hepburn, care a furat toate privirile, până la duetul copleșitor cu Bradley Cooper și discursul emoționant, în care a amintit publicului cât de important este să nu renunți la visul tău.

„Îi mulțumesc atât de mult Academiei pentru această minunată onoare. Le mulțumesc tuturor oamenilor din această încăpere. Le mulțumesc lui Mark Ronson, Anthony Rossomando și Andrew Wyatt, co-scriitorii mei, surorii mele, sufletului meu pereche. Te iubesc! Familia mea e aici, vă iubesc, mamă, tată.

Bradley, nu există nicio altă persoană pe planetă alături de care aș fi putut cânta această piesă. Îți mulțumesc că ai crezut în noi.

„Am muncit mult, pentru mult timp. Și nu e despre a câștiga, ci despre a nu renunța”

Dacă sunteți acasă și stați pe canapele și vă uitați la această gală acum, tot ce vreau să vă spun este că a fost multă muncă grea în spate. Am muncit mult, pentru mult timp. Și nu e despre a câștiga, ci despre a nu renunța. Dacă ai un vis, luptă pentru el. Implică o anume disciplină pentru pasiune. Și nu e despre câte refuzuri primești, sau de câte ori ai căzut și ești dărâmat, ci despre momentele în care te-ai ridicat și ai fost curajos și ai continuat să muncești.”


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track
Title
Artist