Adam Lambert – Superpower (videoclip nou)

Written by on septembrie 7, 2019

Adam Lambert continuă promovarea albumului „Velvet” cu un single intitulat „Superpower„, ce încorporează influențe din zona R&B, soul și rock. În clip, artistul abordează un look excentric.

Partea A a discului „Velvet” va fi lansată pe 27 septembrie. Materialul a avut drept sursă de inspirație concertele alături de trupa Queen, pe care Adam le-a susținut începând cu anul 2012.

„Turneele alături de Queen mi-au reamintit cum sună o piesă grozavă. M-au făcut totodată să realizez că oamenii mă văd cântând aceste piese și albumul ăsta („Velvet„) merge pe linia a ceva ce fanii Queen ar asculta cu plăcere, mai mult decât pe orice am lansat anterior. Nu a fost ceva ce mi-am propus, a venit natural”- Adam Lambert

Noul disc marchează o schimbare a direcției muzicale, îmbinând mai multe stiluri.

„În mare parte e sound-ul anilor ’70. E o fuziune de rock, soul, R&B și funk, ce se îmbină toate, completându-se reciproc. Per ansamblu, albumul curge natural și poți să auzi toate instrumentele – am vrut să urc pe scenă și să cânt cu o trupă de patru oameni. Nu depindem de sunete proceste pe calculator, sunt mult mai multe instrumente.”


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track
Title
Artist