Andra – Supereroi (piesa noua)

Written by on februarie 26, 2019

Andra a lansat un nou single in limba romana, o piesa de dragoste oferita in dar fanilor in luna iubirii, este un indemn de a nu inceta sa credem in puterea infinita a dragostei, dar si despre provocarile prin care trece orice cuplu, indiferent de stadiul in care se afla.

Videoclipul piesei „Supereroi“ este deja disponibil pe canalul de YouTube al artistei. Clipul a fost filmat intr-un decor spectaculos, in Palatul Ghica Victoria, din Bucuresti. Regizorul Roman Burlaca a gandit productia ca o poveste de dragoste contemporana si, in acelasi timp, atemporala, punand accent pe momentele dificile, desprinse din realitate, care definesc o relatie autentica de dragoste.

Andra apare in clip alaturi de Ilie Dumitrescu Jr., fiul fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu, cunoscut drept „Toto“. Tanarul actor, care s-a remarcat cu rolurile sale din „Un pas in urma serafimilor“ si „Hackerville“, este student la actorie in Londra si a zburat de pe o zi pe alta la Bucuresti ca sa filmeze alaturi de Andra.

A fost o placere sa lucrez cu Andra, ea si Catalin sunt doi oameni minunati. Melodia este foarte frumoasa, vocea Andrei fiind perfect pusa in valoare. Mesajul transmis e ca trebuie sa ne g?sim puterea de a merge mai departe chiar si atunci cand lucrurile intr-o relatie tind sa nu mearga in directia in care trebuie“, a marturisit Toto.

Filmarile au durat o zi si Andra a schimbat trei tinute, dar si mai multe coafuri, care ii pun în valoare feminitatea si senzualitatea.

Orice relatie are parte de provocari si cu totii suntem, de fapt, Supereroi cand iubim si facem povestea de dragoste sa mearga mai departe, indiferent de greutati. Eu nu cred ca dragostea dureaza trei ani, ci cat o facem noi sa reziste, chiar daca exista momente de neliniste, de suspin, de intrebari, dar si de gust amar. Iubirea ne arunca la pamant, dar tot ea ne ridica“ – Andra


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track
Title
Artist