Carla’s Dreams – ITSOVA (piesa noua)

Written by on martie 31, 2019

Carla’s Dreams continua seria “Nocturn” cu piesa “ITSOVA”

Piesa a fost compusa de Carla’s Dreams si produsa de Costin Bodea, iar videoclipul filmat si regizat de echipa BRFilms (Roman Burlaca si George Secrieru), cei care semneaza toate videoclipurile artistilor.


Inca un episod din noaptea noastra!
Inca un pas spre final!
Finalul 18 mai RomExpo!
Dar pana atunci…
ITSOVA!
V-am cuprins! ,)


Carla’s Dreams se pregateste de primul mare concert de anvergura, care va avea loc pe 18 mai la Romexpo. Cel mai recent invitat special care se alatura acestui eveniment este ANTONIA, care a colaborat cu Carla’s Dreams pentru piesa “Suna-ma” si va urca pe scena de la Romexpo pentru un super moment.
In cadrul show-ului “Nocturn”, un alt invitat este Mark Stam, artist, dansator, coregraf si compozitor din Republica Moldova care s-a facut deja remarcat pe piata muzicala din Romania prin piesele “Doar noi” in colaborare cu Alina Eremia, superhit-ul “Vina mea” si “Impar”, un single care a fost locul 1 pe TV, locul 2 pe radio si #1 pe Shazam.
Primul invitat al show-ului “Nocturn” este Vanotek, DJ si producator roman, cunoscut in Europa de Est, cu show-uri si piese in topurile radio si TV din Rusia, Ucraina, CIS.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track
Title
Artist