Diplo feat. Octavian – New Shapes (videoclip nou)

Written by on mai 27, 2019

Diplo revine la un sound mai urban și apropiat de hip-hop

Artistul a lansat piesa „New Shapes„, colaborare cu Octavian, care primește un videoclip psihedelic și înțesat cu hedonism.

În multe moduri „New Shapes” este opusul lui „Smack My Bitch Up” de la Prodigy, într-un univers paralel. Aici consumul de substanțe este prezentat aseptic, într-o lume încetinită și animată la 50% din viteză. Cadre fantomatice și un protagonist amețit sunt în centrul acestui material video. Octavian apare ca un spectru care își sparge propriul parbriz și privește în gol, recitând rimele sale cu mult autotune.

Diplo se aude pe fundal cu un sintetizator adânc, împreună cu o percuție demnă de trip-hop. Spre deosebire de clip, versurile sunt despre o iubire pierdută și momentul acela când inima ți-e frântă. Octavian cântă despre minciuni, orbirea în fața tentației și „uraganul care distruge totul”. Aici substanțele sunt catalizatorul suferinței și nu cauza sa.

„New Shapes” este un single compus de Octavian și Diplo alături de Jim-E stack. Vedem o latură mai sensibilă a artiștilor și un negativ ceva mai minimalist. Piesa apărea pe EP-ul „Europa” lansat de Diplo la începutul anului, înainte să intre în perioada sa country. Octavian pregătește la rândul său un album nou, pe care l-a descris drept „ciudat” și o combinație dintre „R&B, rap și ceva pian stil James Blake”.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track
Title
Artist