Dirty Nano ft. Alina Eremia – Promite-mi (piesa noua)

Written by on mai 15, 2019

Cel mai fresh proiect muzical din Romania, Dirty Nano, lanseaza primul single oficial “Promite-mi”, o colaborare cu Alina Eremia, una dintre cele mai bune voci din industria muzicala.


Format din George Hora si Tinu Vidaicu, proiectul Dirty Nano a ajuns pe buzele tuturor iubitorilor de remixuri si nu numai, astfel incat la scurt timp dupa lansarea in industria muzicala au ajuns sa aiba un adevarat fan-base in zona de club. Cei doi au lansat o serie de remixuri care au ajuns virale pe internet si care au fost ascultate in aproape toate cluburile din Romania: Jackpot (The Motans) peste 9 milioane de vizualizari, How Would You Feel (Ed Sheeran) 6 milioane, Tatuaj (Alina Eremia) 3,5 milioane, Pentru Ca (Inna) – 1,5 milioane.


Muzica este pasiunea noastra reala, sub orice forma s-ar afla ea. Bucuria pe care am produs-o cu cele 2 volume de remix-uri a condus la urmatoarea etapa de evolutie a proiectului Dirty Nano. Era pasul firesc pe care trebuia sa il facem si astfel am imprimat semnatura #dirty pe prima productie originala. nu este un nou inceput, ci doar continuarea drumului pe care il parcurgem cu sunetul nostru prin milioane de suflete, de ani intregi. Suntem norocosi ca am lucrat cu oameni atat de talentati si pe film cu noi si le multumim pentru asta prietenilor de la Global Records, Alinei Eremia pentru patosul si talentul pus in vocal si lui Denis, de la The Motans, pentru versurile profunde. Sa ne ascultam o viata!” – Tinu Vidaicu & George Hora


Colaborarea cu Alina Eremia a venit organic, cei trei colaborand pentru remixul single-ului Tatuaj si tot atunci s-a nascut si ideea de a lansa un single impreuna. “Promite-mi” vorbeste despre toate acele momente dintr-o relatie toxica, cand stii ca urmeaza sa fii ranit si cu toate acestea accepti:

Cred ca toti am facut sau am primit promisiuni care nu au fost respectate si am fost raniti in dragoste, doar ca de data asta, se intampla exact opusul. Desi ea stie care sunt consecintele, ii stie “mutarile” si stie cum se va sfarsi totul, accepta sa intre in jocul lui. Ma bucur ca primul single oficial Dirty Nano este o colaborare cu mine!– Alina Eremia


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track
Title
Artist