Feli – Hainele si carnea (piesa noua)

Written by on februarie 26, 2019

Feli provoacă la senzualitate odată cu lansarea compoziției “Hainele și carnea”, o pereche de piese cu recomandarea 18+, numai bune pentru primele minute dintr-o noapte de dragoste fără inhibiții.

Într-o noapte de iubire pasională sfâșii întâi hainele și apoi carnea. Hainele și carnea’ reprezintă un pachet de două piese pe care eu le văd doar împreună și îmi place să spun despre ele că sunt cadoul meu pentru iubiti: 7 minute de preludiu înainte de o noapte lungă și pasională”

„Nu știu de ce noi, femeile, nu vorbim deschis despre sex, nu îndrăznim să spunem că și noi ne gândim la asta, că e ceva normal și sănătos și e parte din bucuria vieții. Mi-aș dori ca asta să se schimbe și să îndrăznim mai mult”.

În momentul în care a compus cele două piese ,artista a și vizualizat o secvență ca de film: „O soție, mamă, aflată într-o permanenta zona de confort care uită mereu de ea, de plăcerile și îndrăznelile ei are un declic si se hotărăște să pregăteasca o noapte sexy pentru ea și bărbatul său”, mai adaugă Feli Donose


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track
Title
Artist