JO – Rapitor (piesa noua)

Written by on mai 21, 2019

JO și-a surprins fanii cu lansarea celui mai nou single – „Răpitor”

Piesa și videoclipul au fost pregătite în cel mai mare secret, iar personajul masculin din videoclip este interpretat chiar de catre Juno, iubitul artistei.

„Piesa #Rapitor descrie o relație toxică în care orice te-ar sfătui lumea sau prietenii, continui să iei aceleași decizii, pentru că fără persoana iubită dorul te răpește!” – JO

Deși nu este un secret pentru fanii lor că au o relație, JO și Juno nu au mai apărut împreună într-un videoclip. Cei doi au o relație de aproape doi ani și lucrează, evoluează și călătoresc împreună. Juno a lucrat împreună cu Smiley la versurile piesei, așa că pentru el a fost foarte ușor să intre în rolul „băiatului toxic” din relație.

„Alex Parker și Marius Dia au venit cu ideea piesei și le mulțumesc pentru că au avut încredere în mine. Am terminat piesa în studiourile HaHaHa Production împreună cu Smiley și Juno care au avut un aport la versuri. Am decis să filmez clipul cu Juno pentru că încă de când scriam piesa, ne-am inspirat din viața reala și ne-am regăsit în versuri. Cel mai bun regizor pentru această piesă mi s-a părut Dan Petcan, alături de care am mai lucrat în trecut și am avut întotdeauna succes împreună!”


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track
Title
Artist