Lora – Imi cer iertare (piesa noua)

Written by on aprilie 30, 2019

Dupa ce a lansat cel de-al doilea material discografic din cariera solo, Lora ne prezinta un nou single – “Imi cer iertare

„Cei slabi nu vor putea niciodata sa ierte. Iertarea este calitatea celor puternici.” – Mahatma Gandhi

Iertarea este cheia spre libertate, iar Lora este pregatita sa ierte, constienta de faptul ca arta iertarii este stapanita doar de cei puternici. Piesa face parte de pe albumul “Despre demoni si iertare” si aduce cu ea un cumul de sentimente intense si o sinceritate debordanta.

Noul album dezvaluie si logo-ul Lorei – o imagine ravasitoare inspirata de un simbol pe care Lora il desena inca de mica. Aripile reprezinta imaginatia, eliberarea spiritului si libertatea, sarpele, imprevizibil si misterios, simbolizeaza lumina si intunericul, iar inima este chiar chintesenta vietii.

LORA este una dintre cele mai bune voci feminine din Romania, cu milioane de vizualizari pe YouTube si hit-uri ca “Ramas bun” “Ne impotrivim” “Singuri in doi” “Cinci” “Pana in rai” sau “Soare negru”. LORA a lansat in 2018, super hitul “Dor sa te ador” alaturi de Doddy, piesa ce a adunat pana in prezent peste 65 de milioane de vizionari pe YouTube. La inceputul anului, Lora a lansat cel mai recent single “Tu si ea” iar in luna aprilie a acestui an artista a lansat noul sau album – “Despre demoni si iertare”.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track
Title
Artist