LSD (Labrinth, Sia, Diplo) – No New Friends

Written by on martie 16, 2019

LSD – supergrupul muzical compus din Labrinth, Sia şi Diplo a lansat o nouă piesă, „No New Friends” , track ce prefaţează un viitor album al trio-ului.

După „Thunderclouds„, care a ajuns să fie difuzat de zeci de ori pe zi în cadrul reclamei la Samsung Galaxy Note 9, LSD revine cu primul release din 2019.

„No New Friends” este o piesă jucăuşă, cu influenţe EDM şi dancehall, având un sound tropical în special la refren. Invocă vacanţa pe o plajă, jocul de volei şi călătoriile cu maşina decapotabilă.

În ciuda faptului că LSD a lansat deja un EP şi câteva single-uri, trupa nu are încă un album full de studio lansat. Acesta va sosi pe 12 aprilie, conform celor 3 artişti. Noul single va primi şi un videoclip judecând după postarea lui Diplo pe Twitter. DJ-ul şi producătorul a avut un ultim an ocupat. A lansat chiar luna trecută un EP numit Europa un experiment de muzică dance europeană.

Pe final de 2018 ne-a oferit hiturile „Close to Me„, colaborare cu Ellie Goulding şi Electricity realizat împreună cu Silk City şi Dua Lipa, dar şi Mark Ronson. Piesa a fost premiată cu un Grammy luna trecută pentru „cea mai bună înregistrare dance”. LSD este un grup format în 2018, făcând valuri prin vizualurile sale colorate, trilurile Siei, mixajul impecabil al lui Diplo şi secţiunile rap ale lui Labrinth.

Odată cu lansarea single-ului „Mountains„, am aflat că acest grup are şi o latură sentimentală. Viitorul album se va numi „Labrinth, Sia & Diplo Present… LSD” şi va sosi prin Sony Music Entertainment. Sia lucrează între timp la un nou album solo dar şi la un musical pe care îl va scrie şi regiza. Toamna trecută artista a creat o piesă numita „I’m Still Here” , special pentru un o colecti de pantofi de dans, inspiraţi de perucile sale unice.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track
Title
Artist