Paraziții – Parc-as f**e ceva (videoclip nou)

Written by on mai 27, 2019

Paraziții lansează videoclipul pentru piesa ” Parc-as f**e ceva ” , un nou extras pe single de pe noul album „Armă Secretă”. În stilul specific lor, o piesă cu mesaj direct și tăios și un videoclip mai colorat decât ne-am obișnuit.

După lansarea videoclipului Lacrimi de ceara pe 12 mai 2019, Paraziții revin după mai puțin de două săptămâni cu un al doilea videoclip pentru o piesă de pe noul album intitulat „Armă Secretă”.

Piesa, numită „Parc-as f**e ceva” este din nou o poveste de viață în care Cheloo și Ombladon se exprimă în stilul caracteristic, tăios, umoristic și lipsit de sentimente către o femeie.

Făcând referire la o relație inconștientă, lipsită de respect și bazată doar pe sex, versurile piesei ne duc către underground-ul relațiilor amoroase, din perspectiva bărbatului lipsit de chef și plin de critică. Iată cum sună refrenul piesei:

Noul album Paraziții numit „Armă Secretă” a fost lansat oficial astăzi, 24 mai 2019 și e deja disponibil pentru a fi ascultat pe canalul de YouTube al trupei, pe serviciile de streaming și pentru cumpărare pe site-ul 20CM Records.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track
Title
Artist