The Motans – Invitat (piesa noua)

Written by on februarie 11, 2019

The Motans a lansat „Invitat”, o piesa sensibila cu o poveste dedicata iubirilor trecute, cu versuri in care multi se vor regasi pentru ca suferintele in dragoste nu ocolesc pe nimeni.

„Nu ma voi putea ierta / Viata-i ciudata, nu-i asa? / Spune-mi cum de am ajuns / Invitat la nunta ta”, acestea sunt o parte dintre versurile piesei semnate de Denis Roabes.

Cu un sound aparte, piesa vorbeste despre iubire, dezamagiri, despre jocurile vietii care uneori sunt ciudate si greu de inteles.

Viata e un lucru foarte interesant. Iti multumesc pentru tot ce ai fost in viata mea. Esti un om minunat si iti doresc sa fii fericita!”, spune Denis.


Piesa va beneficia si de un videoclip, o premiera pentru piata de la noi: acesta va fi lansat in curand si va fi primul din Romania realizat printr-o tehnica inovatoare, prin intermediul inteligentei artificiale pe zona de style transfer. Anul acesta, The Motans pregateste un show unic, cu un concept suprarealist, primul concert de anvergura, un adevarat spectacol de lumini si proiectii. „The Motans Grand Concert” va fi cel mai grandios concert pe care artistul il pregateste pentru toti fanii, dar si pentru cei care isi doresc sa ia parte la un show unic. Evenimentul va avea loc pe 31 mai, la Arenele Romane din Bucuresti. Din playlist nu vor lipsi piesa de debut „Versus”, care a devenit un adevarat fenomen pe piata muzicala, „Inainte sa ne fi nascut”, „Jackpot” sau „Weekend” ft. Delia, declarata piesa anului 2017, cu peste 25 de milioane de vizualizari pe YouTube.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track
Title
Artist